Hovedvirksomhet

Avdeling DETEKSJON er landets ledende leverandør av deteksjonsprodukter til det norske Security markedet, med mer enn 20 års erfaring i leveranse av gjennomlysningsmaskiner.  Vi er distributør av produkter fra ledende europeiske produsenter, som SMITHS DETECTION, CEIA, SECUSCAN, STI, og BOLINA.

Hovedproduktene er gjennomlysningsmaskiner til kontroll av post og bagasje, og utstyr til sikkerhetskontroll på blant annet lufthavner. Vi utfører rådgivning, salg, installasjon, opplæring, og service.

Avdeling AUTOMASJON utvikler, installerer, og supporterer styringssystemer for bagasjeanlegg og logistikkfunksjoner, blant annet til lufthavner og til postsorteringsanlegg.

Mest kjent er systemet BRAINS® for effektiv bagasjestyring på lufthavner.

 

Sentralt lokalisert

Våre kontorer er på Sogn Arena, sentralt plassert, med kort avstand til Oslo sentrum.

Vår serviceavdeling har verksted og lager på Skedsmokorset, kun 20 minutter fra Oslo lufthavn.

 

En del av Bertel O. Steen konsernet

Bertel O. Steen Airport Solutions AS er et heleid datterselskap av Bertel O. Steen Industri AS, og en del av Bertel O. Steen konsernet. 

Bertel O. Steen ble grunnlagt i 1901 av Bertel Otto Steen, og er i dag et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet hadde ved utgangen av 2017 en omsetning på 16,8 milliarder kroner, og sysselsatte 2499 årsverk.